Een echte vakman

Metselbedrijf Niesten levert metselwerk en voegwerk

Metselbedrijf Niesten werkt mee aan nieuwbouw, verbouwingen, en renovaties. Dit werk verrichten wij voor zowel aannemers als particulieren en bouwbedrijven. Wij leveren al onze muren netjes af en voegen deze desgewenst. Wilt u snel een grotere hoeveelheid muren laten bouwen? Wij verlijmen ook kalkzandsteenblokken. Dat is een moderne, beproefde methode om sterke muren aan te leggen.

Metselwerk

Het metselen van een draagmuur, tuinmuur of schoorsteen dient secuur te gebeuren. De muur moet er uiteindelijk strak en recht uit komen te zien. En hij gaat nog lange tijd mee. De metselspecie moet dus precies goed zijn. Om die reden denk je eerst goed over de constructie na. Elke muur is namelijk anders. De positie en de functie van muren verschilt.


Alle soorten metselwerk

Metselbedrijf Niesten metselt buiten- en binnenmetselwerk. Wij bouwen schoorstenen en vervangen deze. Lekt er iets door de muur? Wij voeren ook metselwerk uit om lekkages te verhelpen. Daarnaast vullen en repareren wij scheuren in gevels, vervangen we lateien en ga zo maar door. Alles wat je op het gebied van metselwerk kunt bedenken, voeren wij uit.

Contact met metselaars

Voegwerk

Het uithakken en voegen van een gevel is vakwerk. Er moet secuur worden uitgehakt. Daarna is het zaak dat het geheel goed gereinigd wordt zodat de specie zich hecht. Metselbedrijf Niesten gaat vervolgens nauwkeurig alle gleuven af. Uw muur ziet er dan bijzonder netjes en afgewerkt uit.

Verlijmen van kalkzandsteenblokken

Kalkzandsteenlijmwerk is een vlotte, effectieve methode om goedkoop en snel nieuwbouw te realiseren. Het zit bouwtechnisch sterk in elkaar. Niet voor niets wordt het tegenwoordig in bijna 70% van de nieuwbouwwoningen gebruikt. Deze bouwtechniek is uitgegroeid tot een specialisme. Metselbedrijf Niesten heeft de benodigde kennis en ervaring om kalkzandlijmwerk van hoge kwaliteit te leveren.

Vraag een offerte aan